Main Menu

Ve dnech 14. – 16. 1.  2016 se v Brně konal 22. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie - mezinárodní mistrovství ČR. Naši školu reprezentovali Jakub Radina z GS2A v oboru kuchař a Eva Ondičová z KČ2A v oboru číšník. Pro oba to byla premiéra na takto velké soutěži. Jakub si vylosoval „black box“, jenž obsahoval: kuřecí prsa, dýni, pancettu a hlívu. Z těchto hlavních surovin v limitu 45 minut vytvořil 4 porce hlavního pokrmu, který nazval: Tymiánové kuřecí prsíčko, polenové noky, ragú z hlívy ústřičné, pancetty a červené cibule, dýňové pyré, bazalkové pesto.




Eva si pro soutěžní komisi připravila Alternativní čaj s ovocem s názvem: Zlatá romance. Komisaři Evu hodnotili velmi pozitivně a její výkon bodovým hodnocením zařadili do stříbrného pásma.


Jakubovi a Evě blahopřejeme k úspěchu a děkujeme za reprezentaci školy.


Mgr. Kateřina Závišková