Main Menu

19. března 2019 se naše parta vydala na stáž, konkrétně na Slovensko do Brezna. Pája a Bára byly ubytované v hotelu Partizán a Lukáš s Vojtou na hotelu Bystrá. Díky tomu, že jsme měli k dispozici školní auto, jsme mohli jezdit na výlety, dojíždět za sebou a tak trávit i společné chvíle například hraním stolního fotbálku, šipek nebo kulečníku.

Naše stáž v Norsku trvala krásné tři lednové týdny. Byly jsme ubytovány v menším městečku Hamar, ve kterém se v roce 1994 konaly zimní olympijské hry. Do práce jsme to měly cca třicet minut chůzí. Hned první den jsme byly pozvány na večeři do útulné restaurace La Perla, kde jsme měly možnost se seznámit s místními studenty.

Je tu úterý, 15. ledna, a my navštěvujeme další z divadel. Tentokrát jsme se sešli před Činoherním klubem a těšili se na představení s názvem Kati.

Dne 17. 1. 2019 jsme navštívili s vybranými žáky Gastro Junior Brno - Bidfoood Cup. Několik týdnů jsme pilně cvičili, a tak jsme se do Brna moc těšili. Ubytování bylo skvělé a akce se konala na Výstavišti v Brně. Tématem soutěže pro kuchaře byla zvěřina. I přes veškeré úsilí uteklo Martinovi Odstrčilíkovi stříbrné pásmo jen o pár bodů. Nakonec jsme ale přivezli nádherný pohár z disciplíny barman – Fancy drink, který pro nás vyhrála Eliška Doušová. I všem ostatním účastníkům gratulujeme a těšíme se na další soutěže.

V úterý 29. 1. 2019 byla třída HTGSCR2A na exkurzi v Hotelu K+K Central. Přivítal je ředitel hotelu a FaB manažerka. Žákům představili historii společnosti K+K a historii budovy až po současnou podobu hotelu. Prohlídku hotelu jsme zakončili otázkami na ředitele a FaB manažerku.