Od školního roku 2014-2015 se žáci naší školy vyučují podle nového projektu Kulinářské umění. Místo zastaralých učebnic získávají žáci přístup do moderního interaktivního vzdělávacího portálu, kde postupně procházejí jednotlivými výukovými kurzy.

 

 

Výuka probíhá v našem moderním gastrostudiu, žáci si tedy mohou získané poznatky ihned vyzkoušet v praxi. Díky novým technologiím mají žáci i učitelé do systému přístup ze svých počítačů, tabletů i mobilních telefonů.

 

 

Kulinářské umění je vzdělávací projekt zaměřený na profesionální gastronomické vzdělávání formou video e-learningu v kombinaci s praktickou výukou v kuchyni. V naší škole vznikl v letošním roce nový předmět Kulinářství, který integruje několik předmětů a spojuje tak teorii s praxí v jeden celek.

 

V rámci výuky Kulinářství s naší školou odborně spolupracují:

 

j roithJiří Roith
šéfkuchař, zakladatel a ambasador projektu Kulinářské umění

 

 

 

 

 

j puncochar

Jan Punčochář
šéfkuchař a vedoucí odborného výcviku v restauraci Grand Cru, ambasador Kulinářského umění

 

 

 

 

 

j kralJiří Král
šéfkuchař a vedoucí odborného výcviku v restauraci Aureole, ambasador Kulinářského umění

 

 

 

 

  

v smid

PaedDr. Václav Šmíd
Odborný dohled - učitel, gastronomický poradce a nestor školy

 

 

 

 


 Další informace o Kulinářském umění: