Odborný výcvik a odbornou praxi absolvují žáci školy ve špičkových hotelích a restauracích po celé Praze. Absolventi často nalézají své uplatnění právě tam, kde konali praxi. Mezi nejvýznamnější smluvní pracoviště školy patří:
Restaurace Sladovna
Žáci pracují pod vedením šéfkuchaře Jiřího Krále, který sbíral zkušenosti v Indonésii, Itálii, Paříži nebo Norsku. Koncept restaurace je nabídka vlastního řemeslného piva, které se vyrábí dle tradičních postupů v severočeském Pivovaru Cvikov. V moderně vybavené kuchyni tým kuchařů připravuje pestrou nabídku pokrmů současné české gastronomie. V kuchyni se vaří z čerstvých kvalitních surovin od českých dodavatelů.
Video z tohoto pracoviště najdete zde
Hotel Marriott
Hotel se nachází v těsné blízkosti historického centra Prahy a nabízí hostům moderně zařízené prostorné pokoje a apartmány. Hotelová restaurace The Artisan se zaměřuje na moderní českou kuchyni a využívá výhradně suroviny od lokálních dodavatelů.
Video z tohoto pracoviště najdete zde
Fastgood Restaurant
Restaurant poskytuje nadstandardní služby ve společném stravování, nabízí jedinečný gurmánský zážitek díky kvalitě ingrediencí, odborné přípravě a působivé prezentaci.
Video z tohoto pracoviště najdete zde
Hotel DAP
Moderní restaurace Evropa nabízí tradiční česká jídla, ale i pokrmy mezinárodní kuchyně.
U Matěje
Zaměřuje se na moderní i tradiční českou kuchyni v podání Jana Punčocháře.
Cukrárna Buchalovi
Malá rodinná cukrárna, kde se o výrobu a každodenní chod provozu starají dvě generace rodiny. Tradiční výroba dortů, zákusků, minidezertů, ale i chlebíčků a kanapek.
Video z tohoto pracoviště najdete zde
Krystal Bistro
Tradiční kuchyně s francouzským šarmem podávaná bez zbytečných okázalostí. Známé recepty, které již dávno dokázaly, že právem patří do klasických kuchařek. V Krystalu nehledejte drahé exotické suroviny, ale kvalitní domácí produkty, zpracované s péčí a láskou, která jim náleží.