Odborný výcvik a odbornou praxi absolvují žáci školy ve špičkových hotelích a restauracích po celé Praze. Absolventi často nalézají své uplatnění právě tam, kde konali praxi. Mezi nejvýznamnější smluvní pracoviště školy patří:

Restaurace Sladovna

pracoviste sladovnaŽáci pracují pod vedením šéfkuchaře Jiřího Krále, který sbíral zkušenosti v Indonésii, Itálii, Paříži nebo Norsku. Koncept restaurace je nabídka vlastního řemeslného piva, které se vyrábí dle tradičních postupů v severočeském Pivovaru Cvikov. V moderně vybavené kuchyni tým kuchařů připravuje pestrou nabídku pokrmů současné české gastronomie. V kuchyni se vaří z čerstvých kvalitních surovin od českých dodavatelů.

 arrowarrow Video z tohoto pracoviště najdete zde

  

 

Hotel Marriott

pracoviste marriottHotel se nachází v těsné blízkosti historického centra Prahy a nabízí hostům moderně zařízené prostorné pokoje a apartmány. Hotelová restaurace The Artisan se zaměřuje na moderní českou kuchyni a využívá výhradně suroviny od lokálních dodavatelů.

 arrowarrow Video z tohoto pracoviště najdete zde

 

 

 

 

Fastgood Restaurant

pracoviste fastgoodRestaurant poskytuje nadstandardní služby ve společném stravování, nabízí jedinečný gurmánský zážitek díky kvalitě ingrediencí, odborné přípravě a působivé prezentaci.

 arrowarrow Video z tohoto pracoviště najdete zde

 

 

 

 

 

Hotel DAP

pracoviste dapModerní restaurace Evropa nabízí tradiční česká jídla, ale i pokrmy mezinárodní kuchyně.

 

 

 

 

 

 

 

Grand Cru

pracoviste grandcruZážitková restaurace, která klade velký důraz na kvalitu surovin, jejich zpracování, prezentaci a následný servis. Jméno restaurace vyjadřuje nejvyšší kvalitu francouzských vinic, ze kterých je složený pevný základ jejich vinného sklepa.

 

 

 

  

 

U Matěje

pracoviste u matejeZaměřuje se na moderní i tradiční českou kuchyni v podání Jana Punčocháře.

 

 

 

 

 

  

 

Cukrárna Buchalovi

pracoviste buchaloviMalá rodinná cukrárna, kde se o výrobu a každodenní chod provozu starají dvě generace rodiny. Tradiční výroba dortů, zákusků, minidezertů, ale i chlebíčků a kanapek.

 arrowarrow Video z tohoto pracoviště najdete zde

 

 

 

 

 

Hotel Adria – Triton Restaurant

pracoviste adriaMísto, kde se špičková gastronomie potkává s bohatou historií. V prostorech sídlilo na začátku 20. století první Osvobozené divadlo i Divadlo Vlasty Buriana.

 

 

 

 

 

 

Krystal Bistro

pracoviste krystalTradiční kuchyně s francouzským šarmem podávaná bez zbytečných okázalostí. Známé recepty, které již dávno dokázaly, že právem patří do klasických kuchařek. V Krystalu nehledejte drahé exotické suroviny, ale kvalitní domácí produkty, zpracované s péčí a láskou, která jim náleží.