Praxe žáků

Odborný výcvik a odbornou praxi absolvují žáci školy ve špičkových hotelích a restauracích po celé Praze. Absolventi často nalézají své uplatnění právě tam, kde konali praxi. Mezi nejvýznamnější smluvní pracoviště školy patří:

Restaurace Sladovna

Žáci pracují pod vedením šéfkuchaře Jiřího Krále, který sbíral zkušenosti v Indonésii, Itálii, Paříži nebo Norsku. Koncept restaurace je nabídka vlastního řemeslného piva, které se vyrábí dle tradičních postupů v severočeském Pivovaru Cvikov. V moderně vybavené kuchyni tým kuchařů připravuje pestrou nabídku pokrmů současné české gastronomie. V kuchyni se vaří z čerstvých kvalitních surovin od českých dodavatelů.

 

 

Hotel Marriott

Nachází se v těsné blízkosti historického centra Prahy a nabízí hostům moderně zařízené prostorné pokoje a apartmány. Hotelová restaurace The Artisan se zaměřuje na moderní českou kuchyni a využívá výhradně suroviny od lokálních dodavatelů.

 

 

 

Fastgood Restaurant

Poskytuje nadstandardní služby ve společném stravování, nabízí jedinečný gurmánský zážitek díky kvalitě ingrediencí, odborné přípravě a působivé prezentaci. 

 

 



Krystal Bistro

Tradiční kuchyně s francouzským šarmem podávaná bez zbytečných okázalostí. Známé recepty, které již dávno dokázaly, že právem patří do klasických kuchařek. V Krystalu nehledejte drahé exotické suroviny, ale kvalitní domácí produkty, zpracované s péčí a láskou, která jim náleží.

 



Ministerstvo zahraničních věcí ČR

Gastronomické provozy se nachází v historické budově Černínského paláce. Žáci mají možnost zažít diplomatický protokol v praxi, ale i běžný provoz stravování zaměstnanců MZV ČR.

 

 




Hotel Radisson

Součástí hotelu je stylová secesní restaurace, která hostům nabízí nejen nádherný interiér, ale také prvotřídní gastronomické zážitky. Skvělé koktejly a jiné nápoje si můžete vychutnat v baru s výhledem do rušných pražských ulic. Dopřát si můžete bohatou snídani, soukromý pracovní oběd či přepychovou večeři.